vad ska man skriva ?

hej igen , ville bara säga att jag tror jag har feber det är ju kul på höstlovet  liksom , men imorgon får man inte ha det , för då händer det grejer :P
 okehj nu ska jag komma till saken jag vill säga i detta inlägg att hörde en låt med Mariah Carey i väsby inne på någon affär och tänker tillbaka när man va lite mindre att morsan lyssna liksom , gillar den faktist även fast den är gammal.

puss från nellie <3


shopping :)

hola amigos :) , idag va jag med tess i väsby det va rätt roligt eftersom hon är en ko sen måste jag bara säga att jag har äckligt hår så ska duscha nu och kanske åka till tess sen :) sova där allså .
aja sen nu tänkte jag visa vad jag köpte

en jacka

skit fin faktist :D

sen en tjocktröja och en t-shirt

sjukt söt tröja allså :) och sen ett vitt linne då också + en sub way macka (y) mmmmmmums

aja har inte tid att sitta här och skriva men ses sen

puss från nellie<3


NEW MOON !

Någon mer än jag som älskade och älskar twilight ? jag tävlar om två biljetter till nya filmen new moon som snart har premiär.
Tävla du med   http://miilliisens.blogg.se/2009/october/vinn-biljetter-till-new-moon.html#comment






SKYND SNART ÄR DET FÖRSENT !

HEJ

HEJHEJHEJ , nu är jag äntligen hemma igår hade vi as kul även fast jag inte minnsa allt så va det kul , först va vi på minkvägen på någon liten fest sen till valsta på något sen gick vi runt till tre olika i valsta helt sjukt hahaha , men iallafall  idag väckte mamma mig 11 jag va lite snurrig men det märkte inte hon så åkte vi till södergatan och fixa massa jag har en lampa i mitt nya rum nu och sen har vi en sko grej man lägger skona i allså jag har skruvat som fan har 4 blåsor i högra handen för att jag gjorde det så mycket , det gör skit ONT ! aja , nu ska jag plugga biologi sen kanske möta en kompis och sen hem , duscha och sova sjukt trött för mamma väckte mig förtidigt allså 11 är tidigt ifall man kommer hem vid typ 3-4 på natten . hoppas nu hade en rolig helg:)
puss frrån nellie <3 

hola amigos :)

HEJHEJ :D  så ja nu bloggar jag  något litet iaf , har inget att säga föutom tråkigt typ .. har varit i nya lägenheten och fixat lite , jag och mamma åkte till ikea efter skolan idag och sen till lägenheten och fixa allså , snart flyttar jag :O har typ aldrig gjort det så det blir något nytt :P .
juste har inte sagt att jag ska flytta men ska det , till södergatan :P aja nu orkar jag inte skriva mer , ska göra något roligt förhoppningsvis :)
puss från nellie <3

one time in my life

Hej , rubriken hör inte alls ihopp med texten , vet inte ens varför den blev så haha
aja idag har jag badat med min skola eller 2 tjejer från A3 bara men men men men main är bajsig .
jag har duschat nyss och ska läsa på för första ¨gången på musiken (har prov imorgon)  jag kommer att lyckas denna gång (y) hahah där skoja jag lite jaha , nu vill jag sova har inte sovit ordentligt sen i lördags -_- okej men nu ska jga hoppa i sängen
puss från nellie <3


nagelfix

hejhej hej hej , jaha nu är det typ kväll jag sitter och pysslar med mina naglar men dom misslyckas så mycket :O orkar inte försöker fixa små lila blommor på naglarna som ellen gumman hade , men det är fan inte enkelt , nejnej ska nog öva på mor min så jag kan göra fint på mina sen också , så här ser de ut iaf :)
 inte jätte fina men men , prova själv så ska du se att det är för jävligt svårt :P

aa ifall du ska testa så kan du prova med detta saker som hjälpmedel :)


aja nu ska jag äta och ta en snabb dusch omorgon är det bad i skolan (y) oj så roligt .. -_-

puss från nellie <3

Hemma ,

Heej nu är jag hemma från väsby och har köpt några nagelack och inget mer , skulle köpa skor och jacka men hitta inte någon fin/fina  , bilder visas senare och då även mina naglar :)
puss från nellie<3

lite data

tjenare ;) sitter vid min fina dator just nu och kollar på skärmen som om jag vore död eller något , kollar på hål i väggen . det är fan kul haha aja nu ska jag kolla klart , ta en snabb dusch ringa ett samtl och sen sova tror jag .. eller jag ska äta något innan också är ganska hungrig:)

puss från nellie <3

trötttis

hej , nu är jag trött och ska kolla på family gay och somna till den sen får mamma väcka mig om 1 timma :) då ska jag plugga cch äta , var föresten på donken för ett tag sen och köpte två mc chicken junior super gott
puss från nellie <3

SÅ SJUKT BRA LÅTAR !

 

härlig dag !

HEJ :) nu är jag hemma tur att man slapp två lektionen idag för jag orkade verkligen egentligen gå på de för det är tåkigt :) , jag hade ingen idrott för vi ska bada och killarna har idag och vi på onsdag och som ersättning skulle vi vara med på A3:s lektion och de hade matte som vi redan haft idag så vi slapp det :D  och sen ingen biologi för  vår lärara villa att vi skulle göra provet tsm tror jag så så :D  nu är jag glad. sen är jag super glad också för ellen var i skolan !! som hon inta varit på 3 veckor nästa , allså hon kom hem från thailand igår morse och hon hade ett par örhängen till mig fett lycklig köpte såna när jag var i thailand i mars men va så klumpig att jag tappa de ute :O allså alskar ellen mer än allt nu för att hon rädda mig från döden haha skoja :) .

men här är de iaf


Sen har jga även fått lite post , något om gymnasievalet typ massa info :) kul kul


puss från nellie <3

ny duschad

hejhej , rubriken förklara väl vad jag precis har gjort , aa allså duschat det va härligt tycker jag . Är sjukt trött så jag tänkte ta mig något och äta göra mig iordning sen sova gott natt ! :)
puss från nellie <3 

Fina naglar med fransk manikyr

tjingeling :) hade tänkt att förklara hur jag får mina naglar fina med manikyr som ett tips till alla som behöver hjälp med det jo så här gör jag:

1. först och främs måste du ha långa naglar så du får vänta till de är långa det kan ta någon vecka/veckor .

2. Då tar du en nagelfil och filar ner de så de blir raka , om du har en dålig fil köp ny eller klipp med en nagelklippare på toppen , men bara jätte lite så de blir rakare. jag använder denna fil för att fila de raka .


3. när det är helt raka börjar jag att måla på 1;an (se bild), men använder inte den så ofta för det tar så långtid att torka , så måla på den eller strunta i det , iaf  sen fortsätter jag med att måla med 2;an (se bild)  på nageln som har växt ut , allså den jag fila ner . se bild över om ni inte förstår vart jag sätter det vita. när jag målat på ett fint jämnt lager väntar jag på att det ska torka ungefär 10 min kanske  sen använder jag en jätte svag fil som (den stora med lila sidor)för att få det vita nagelacket att bli matt sen målar jga på ett lager till av det vita .

nu när det också torkat ordentligt du kan vänta extra länge för att vara helt säker på att det har torkat. Då tar du 3;an(se bild)  allså nagelacket som är genomskinligt. innan du lägger på det så fila med den svaga filen så du får en matt yta för annars kan det kladda och tar flera timmar så det torkar ordentligt.  sen är du färdig, min vänta länge så det har torkar helt säker . Sånt här kan man göra på en tråkig söndag så har man fina naglar hela veckan ut ifall man när försiktig .

  & 

Nagellacket heter "rench manicure" och finna på h&m för ca: 60 kr

Den ´så kallade "svaga filen" köpte jag på carmen i märsta centrum för 50-100kr förut, kanske finns kvar , den fins säker på kicks väldigt bra (man använder bara baksidan när man gör manikyr)

Nagelfilen lite högre upp köps på kicks finns säkert på andra ställen också.  filen har 4 steg.

RESULTAT:  jag har tyvärr bara målat den vita en gång för att visa men resultatet blir finare !



puss från nellie <3



film och lite mys

Hej hej på er som läser denna just nu ontressanta blogg , men men ja nu ligger jag och kollar på film och dricker burn med jordgubbar i dom är frysta . grejen va att jag ville ha isbitar och vi hade inga så jag tog frysta jordgubbar ist för min burn va varm haha , aja ses senare 
puss från nellie <3 

min "lilla" drink :) och Capri-sonne så goda !

Nu du

Hej hoppas folket i lingonskogen gillar att läsa för jag har just startat en ny blogg som jag kommer skriva en del av vad jag har för mig i min dag/natt , iallafall  så ska jag fixa design innan jag börjar mitt bliggande puss på rumpan <3

RSS 2.0