inte skolan ;)

Hej idag när ajg vakna kände jag mig inte rikigt frisk så ajg gick helt enkelt inte  utan jag somna om , idag blev jag även lite gladare över på sätt och vis 2 saker. ska inte berätta vad nu men tack säger jag om du förtår .. sen annat som jag inte tänker säga här kanske imorgon lite senare eller på lördag , nu funderar jag på att sova och slänger in en bild som jag är blond på eftersom jag ska slinga håret blond nu snart
puss från nellie <3



 från början 13 januari 2008 :)

bra

hej , hejdå ses imorgon om jag sitter vid datorn någomer


Dagens låt

John Mayer - Free Fallin'


She's a good girl, loves her mama
Loves Jesus and America too
Shes a good girl, crazy 'bout Elvis
Loves horses and her boyfriend too
 yeah

It's a long day living in reseda
There's a freeway runnin' through the yard
And I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breakin her heart

And I'm free, free fallin' fallin'
and I'm free, free fallin'fallin' 

All the vampires walkin' through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
All the good girls are home with broken hearts

And I'm free, free fallin' fallin' 
 
now I'm free, free fallin' fallin'

Free fallin', now I'm free fallin',
now I'm
Free fallin', now I'm free fallin',
 now I'm
Free fallin', now I'm free fallin',
now I'm
Free fallin', now I'm free fallin',

I wanna glide down over mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin'
Gonna leave this world for a while 

now I'm free, free fallin 'fallin' 
 
now I'm free, free fallin' fallin'

now I'm free fallin', free fallin'  now I'm
Free fallin', free fallin'  free fallin'



glansigt , långt och starkt hår

Hallå alla mina fina blogg läsare:) som alla vet har jag super fint glansigt ,starkt och långt hår ... skoja men aja  jag lägger ut detta mest för att min käre vän eleonor ville veta och sa att jag skulle göra det .

för det första äter jag massa vitaminer , omega3 och öljäst heter det .
det gör så att håret blir starkare och  växer fortare (tycker jag) inte myckert fortare men det känns så . en när jag ändå håller  på så visar jag var jag använder för värmeskydd när jag plattar håret eftersom jag gör det varje dag.



           omega-3 , öljäst + järn och silica forte.
Pris 
omega-3   ca 200-300 kr
öljäst        ca 50-60 kr
silica forte ca 200-300 kr där med , sånt här är dyrt tyvärr.

detta gör inte bara så att håret växer fortare och blir starkare utan även naglar och hud . för att få effekt av någor måste man äta varje dag i ca 2-3 månader för det tar tid men det funkar ;)


över till värmeskydd


värmeskyddet är inringat med svart som ni ser och ville bara visa hela serien på detta , men det är superbra tycker jag fråga frisören om råd när du köper det , tror att det här är för färgar hår eller liknande vad jag minns

Pris  340 kr på flesta ställen , kan kosta mer och vad jga vet finns det bara hos frisörer.



en orsak att jag älskar mitt liv




bilden gör mig så himla glad , har den som bakgrund på skärmen .. mycket fina grejer :)

hos jennys pojkvän

Hallå , nu är jag hos philip med jenny :)  de ligger i hans säng under täcket och jag vill inte veta vad de gör men de har  mysigt iaf. snart ska vi gå och jag tänker INTE hålla jenny i handen !! haha  och jag tror vi ska gå förbi mcdonáld på centralen sen ikv får vi se vad som händer .. man vet aldrig faktist :) nu är jag lite glad ... allså för jennys skull för att hon ligger och myser med philip .. jag kanske ska joina ? nej haha skoja har min egna jag kan joina inte än men jag kan ge den någon puss kanske :)
skiver bnär jag kommer hem igen
puss från nellie <3

hos älsklingen :D

Hej , nu är jag hos sarah :) hej då :)

rubrik

hallå idag var jag i skolan som vanligt och sen gick jag hem och hämta pengar .. köpte kort till mobilen och nu kollar jag The O.C och jag dör


Ben Mckenzie är så sjukt snygg !!!! aka Ryan i  O.C
'

jag dör !

det finns andra som också är rätt snygga i kanten sådär bara så ni vet

toa

ja nu ska jag snart gå på toa och sen duscha ! , måsta det nu faktist .. så får skirva fort .
jag har skrivit fel på gymnasiena jag valt , ska välja om nu sen måste jag säga kortfattat vad jga gjort idag , jag var i skolan sen kom ellen till skolan och jag fick henne lite att vara kvar på sista lektioen eller tror det va jga :S ingen vet riktigt , men eftr det så hjälpte jag henne i matte så nu förstår hon och komemr få MVG pga mig .. lite avundsjuk .. för själv har jag G just nu och ska ha VG till våren .. men aja nu måste jag iväg
puss på er

// nellie<3

läxan som nellie glömde bort

ja en en dag somjga sitter vid datan och har nästan kollat alla O.C avsnitt på säsong 1 haha :D men aaa vi skulle lära oss alla genrer som är på ett papper från svenskan , men mamma har förhötr mig 1 gång nu vi får se hur det går :)

gymnasie

Alla som undrar kanske undrar vad jag ska välja nu eftersom vi har mindre än en mänad på oss att välj något .

Jag kommer säga vad och motivera enkelt varför , har inte så många val men det spelar ingen roll

 
förstahandsval Arlandagymnasiet - Omvårdnad
som vissa vet vill jag bli barnmorska och vill gå nära och många säger att det bara bilr bättre på arlanda så jag väljer det antagligen.


(BILD SAKNAS)





Jensen västra - Omvårdnad
samma här pga yrket , egentilgen vill jag inte åka så långt och funderar över något annt men vill inte gå i sollentuna så väljer det här



Cybergymnasiet - handverksprogrammet /frisör
jag tycker det värkar riktigt kul men mer som en hobby att kunna klippa och så tror jag .. om jag inte kommer inte på omvårdnad så vill jag nog göra det :)




fler val kommer in senare ifall det finns några :)


Juste fan !

H&M sakerna från hm här kommer de jag beställde !

Ett par sjukt snygga ballerina skor tycker jag

med fransar och en rosett på med, super gulligt :)


sen två par av samma tyg sko som jag gillar , så typiska men det va mamma som beställde två fast jag sa en , men det gör inget. jag behöver väl två eftersom jag inte lyfter ordentligt på fötterna när jag går ute haha men aja här e de , dom´ser bättre ut på lovar jag :)




 Sen blev det en bikini :) super söt ! exakt en sån jag ville ha tydligen ! :)


sist men inte minst en väska , trodde den skulle vara lite större i verkligheten men det fuknar för mig :)

igår

halllå alla svenska medborgare , eftersom det förmodligen inte läser så många från utlandet i min blogg men iaf så var vi i stan hos någon kille som jennys pojkvän kände :) det va väl lite trevligt sådär sen hände något så vi åkte hem och innan hände annat så aa , men kvällen var faktist helt ok (y) jag måste bara säga en annan sak som inte hör till kvällen att , kan man vara kär i en teve serie ? jag undrar fan det .. det får bli lite en fråga utan svar . alla får ha det gott och så får jag lägga in en bild på jenny eftersom hon var lite gullig igår
pussar från nellie <3



inte så bra bild på jennt i vit kofta men det gör inget sen är det ju en annan älskling på bilden med ! puss sarah <3

mobil

det kom lite vatten på min mobil tror jag och den statar inte ... fan jag har ju mycket nr nu ... fuck you .. lägger  in saker från hm sen .


sen tänkte jag visa mina sug märken ävenfast det är fett mobbat så måste jag visa för de är omöjliga och gömma fan kolla bara !




allså detta är hemskt ! kolla ... allså fatta vad jag kommer skämmas i skolan ! jag försökte täcka över de men det är skit svårt !

PUSS FRÅN NELLIE <3

hemma från sarah :'(

HALLÅ muppasarna :)
 jag kom hem från sarah nyss och vi tog en fin bild på oss , jag liknar lilla my ! kolla !




haha snygga vi är <3

hos sarah älskling

HEJ HEJ HEJ HEJ JAG ÄR BÄST , eller ja jag är det sen föresten så är jag hos sarah som ni vet , vi fixar oss :) fina och prydliga

puss från nellie skriver någon gång sen plus att jag ska lägga upp allt från jag beställt och så

min älskling som fjotis !



(PS. Bilden är från sommar 07 !!)

FUCKERS !

HEJ !!!!!!!!!!! jag är glad , nej det är jag inte för en viss ellen är egentligen sjuk , ska jag berätat om min dag ?  (NI) - JAAAAAAAA!  .. okej , när komemr det .. jag vakna ungefär kl halv 7 sen gick jag två steg åt vänster sen ..
skoja , hahaha jag är så inte rolig men jag gick i skolan sen snacka jag med christian och han skulle också till sats så vi gick tillsammans och träna lite sen gick han och strax efter går jag. när jag är på väg hem ringer jag min älskling sarah och så säger hon att hon ska iväg och TRÄNA PÅ SATS , jag ba FAN ! jag kunde ju ha avrit kvar och tränat med henne :( men nej och sen går jag hem och äter mat, kolalr på ett O.C avsnitt och sen duschar jag . nu tänkte jag föna håret och platta det sen gå til centrum och hämta mitt PAKET ! från hm  det är mina saker som kommit !!! måste skynda mig nu för jag vill hämta det kan visa sen kanske vad jag beställt !
puss på er så gurkor /
kram igen från nellie <3

slänger in en bild på mig också ( EN GAMMAL BILD !! )


städning slutförst !

Hej , ja som ni läste innan så släda jag mitt rum och det blev lyckat (y) ! haha bilderna suger .. mitt rum är så mycket större min vem bryr sig fråg inte mig , är du så interesserad av att se mitt rum städat så kom hit vettja !








snyggt va ? plus så möblera jag om lite också men det får ni inte se
pussar från nellie <3

städning

Hej , idag har jga haft det så himla kul .. skoja :) nej men jag har städat mitt rum lite .. ska visa före och efter-bilder på det , jag lovar att ni ser skillnad , haha men jag återkommer snart då för jag har inget speceillt att berätt tror jag :)
puss fårn nellie <3

Fuck alla

Hej , nu har jag blivit galen , nej men jag är så jävla trött på allat och ingenting .. inget funkar om man är på ett sätt så tycker folk så men om jag inte bryr mig så snackar de skit om en även fast jag inte ska bry mig så gör jag det , vissa av de jag känner har blivit ganska konsitga och nästan otrevliga jag tycker det bara är fel .. jag vet att jag har förendrats men jag vet inte vad jag ska göra åt det och jag orkar och vill inte göra något åt det heller så fuck you ! 
jag är trött på att jag inte får reagera hur jag vill om jag gör en sak så blir det så och vad fan vet jag .. jag säger inte att det är vissa personer även fast det kanske sades så .. jag tror att oim vissa läser detta kommer många missupfatta mig och jag bryr mig inte om det .. ha det hur du vill jag vill inte bry mig hur du tar det för det är ditt problem inte mitt .. lägg inte skulden på mig för jag försöker bara hjälpa till min det tycker inte alla och är bara uppkäftiga fast jag inte gjort något enligt mig , om ni tycker jag gör fel säg det och säg inte det till kompisen brevid för vad fan ska han/hon göra åt saken ?

fuck you , fuck it , fuck everybody ! om jag stavat fel någonstans så kul för att ni ser det .. jag bryr mig inte om det

plugg

hej , så fort skolan börjar så skolan börjar så ser man alla heta på msn , facebook  och övriga sidor , jag som ex

Nellie "tungan" Boman / pluggar (mp)

ungefär så .. jag blir lite irriterad på det även fast det inte är fel , jag vet inte riktigt varför men vem bryr sig om man pluggar eller inte liksom ?
det är inte en enda människa som bryr sig liksom
men nu blir det fel
nu ska jag plugga matte om jag kan puss
allså nu blir det för mycket här  hahahaha vet inte vad som är roligt men det är lite roligt <3
puss från nellie <3

Hemma :)

Hej , igår kom jag hem ungefär 3 satt mig vid datan lite och  drack mjölk .. en 20 min senare skulle jag ta ett nytt glas mjölk och kolla film , när jag sitter och kollar somnar jag och vaknar ungefär 18:43 tror jag sen somnar jga om vaknar runt 2 sen vaknar jga 10 och är skit pigg ! ganska skönt att sova så länge ! fyfan ska göra om det snart !
puss från nellie <3

PS. bilder från norrtälje kommer ut på fb (josefine lundin) många heter så men kolla via min
puss

norrtälje

Hej , idag ska jag , sara och josefine på en höjdar fest i norrtälje .. vi kommer hem imorgon och antagligen
eftersom det är då de kan skjusa oss , fyfan va chill det är allså ! hemma fest med bubbelpool och bastu sen är allt gratis ! mat och något mer , vill inte utala mig med sånt här i bloggen pga olika saker .. men nu ska jag äta och vänta på att min brun utan sol ska börja se brun ut :D
puss från nellie <3

ni som vill nå mig gör det på mobilen <3


SATS

Hej , idag så är det så att jag har tränat på sats  och nu ska jag duscha haha kort inlägg men aja
puss från nellie <3


HELLO :D

HEEEEEJ alla mina fina blogg läsare idag är jag en helt ny person , har inte sovit på hela natten pga kunde inte sova så jag satt i min säng och gjorde andra saker .. ganska drygt att sitta där helt själv men jag överlevde tydligen .. nu är jga hungrig så ska kanske äta något  och sen ska jag något
hihi så roligt , juste sen ska jag möta tess tror jag och ge henne hennes ring som hon har gjömt här eftersom hon åker hem snart till växjö som förövrigt är en liten fin konstig rolig stad hahahah , aja det spelar ingen roll
fuck you så syns vi senare kanske :D
puss från nellie <3

sådan mor sådan son

Hej era saker som vill läsa denna söta lilla bloggen , iaf :D  jaa jag har inte så mycket att berätta på denna dag eftersom jag vakna typ 15.56 eller något, men det jga har att erbjuda 'är att jga ska göra en toast och så dricker jag trocadero.. mycket härligt och lite små mysigt´.
efter jag gjort dom dära toasterna tänkte jag sätta på new moon även fast jag sätt den typ 3 gånger men den är så bra så måste nog se den igen.

sen måste jag bara visa egon hua han låg och sov brevis mig .. han vakna utav blixten men iaf så sov han brevid mig från typ kl:9 til  jag vakna så söt :)
(bild bevis)


puss från nellie<3

HEJ MIN F*CKINGBLOGG !!!

HEJ FUCKERS !!! :D   nu sitter jag hemma hos sarah älskling med erika bervid mig som skickar låtar från min mobil till hennes fula/söta mobil även sarahs förra :) som var söt då .. :)  hhaa sarah står och dansar till världen´s sämsta låt med hennes lillebror :) han är jätte söt ;)  men nu kommer jenny också och vi letar fest som vi ska på och vi ha´r lyckas eftersom vi har hittat en rolig förhoppnings vis .. okej nu börjar jag bli konstig tycker jag men det va det jag ville säga hahaha :D
puss från nellie <3

har är två av älsklingarna som är här :

2010

Hej nu är det då 2010 och aa jag lever fortfarande .. igår var vi i stan på party och firade in det nya åter , sen efter ett tag så drog vi oss hem , när vi var på stationen så drog vi in på kungkarl det var chill sen gick jga och tess till norrbacka för att vi trodde det var något där men när vi är framme så måste alla dra så vi är tvungna att gå hela långa vägen hem igen. när vi kom hem sov vi och vakna ungefär halv 3 . det va skönt orkar inte skriva mer .. men vi hörs

puss från nellie <3

RSS 2.0